Home » » Panas! Peserta Himpunan Kebangkitan Rakyat #KL112 bawa bendera Israel

Panas! Peserta Himpunan Kebangkitan Rakyat #KL112 bawa bendera Israel.
ADA saja benda-benda bodoh ditimbulkan oleh blogger United Malays No Otak, Umno berhubung Himpunan Kebangkitan Rakyat #KL112 yang dianjurkan baru-baru ini di ibu negara.

Jika semalam blogger obesiti Umno kantoi menyiarkan gambar yang dicedok dari laman web luar negara (Mesir) untuk menuduh kononnya ada penyokong Parti Islam, PAS yang mengambil kesempatan meraba punggung muslimah di dalam himpunan tersebut rujuk sini ~ Blogger Umno

Hasil tinjauan ReJaM© di blog yang sama mendapati ada juga gambar kononnya peserta Himpunan Kebangkitan Rakyat #KL112 membawa bendera Israel di dalam himpunan tersebut. Rujuk printscreen di bawah. Malah gambar ini turut disebarkan oleh blog-blog gerombolan yang lain.Sebenarnya kalau kita lihat dari gambar ini sahaja pun kita dapat tahu bahawa pemuda yang memegang bendera Israel ini sebenarnya penyokong Palestin kerana beliau turut memakai mafla bendera Palestin di lehernya.

Namun gara-gara gila nak memfitnah, gerombolan blogger-blogger United Malays No Otak, Umno ini nampaknya telah melakukan "editing" pada gambar bendera tersebut.

Mereka telah memadam garisan merah yang memangkah bendera itu. Namun jika diperhatikan dengan teliti masih kelihatan kesan kemerah-merahan pada bendera Israel dalam gambar di atas.

Lihat gambar sebenar keadaan bendera yang dibawa oleh pemuda ini di bawah. Terdapat garisan merah memangkah bendera tersebut menunjukkan beliau sebenarnya "anti-Israel".Di bawah ini sekeping lagi gambar yang jelas membongkarkan fitnah bodoh gerombolan blogger United Malays No Otak, Umno.ReJaM© pun tak faham, apa tujuan blogger-blogger gerombolan ini membuat fitnah bodoh seperti ini. Seolah-olah mereka sengaja untuk memalukan diri supaya pembaca blog mereka membenci Umno dan Barisan Nasional.

ReJaM© "Tapi mungkin juga mereka ini benar-benar terlalu dungu... "

 
Hubungi : Facebook | Twitter
Copyright © 2012. MiLo SuaM - Peringatan! Jangan percaya bulat-bulat info daripada blog ini. Gunakan akal fikiran anda!
Template modified from Wordpress Hack
tracker Powered by Blogger