Home » » Majlis perkahwinan Ummi Hafilda malam ini ditaja oleh Najib Razak?

Majlis perkahwinan Ummi Hafilda malam ini ditaja oleh Najib Razak?.
SRIKANDI harapan Rosmah untuk menyerang Anwar Ibrahim dengan isu-isu lucah, Ummi Hafilda menjadi bahan gelak baru-baru ini apabila membuat satu sidang media khas semata-mata untuk memberitahu bahawa lokasi dan tarikh perkahwinannya dengan seorang warga asing sebagai rahsia.

Kalau memang ada niat untuk rahsiakan tarikh dan lokasi perkahwinan, yang kamu pergi buat sidang media tu kenapa? Kah kah kah...Tambah lebih pelik, Ummi Hafilda dikatakan turut mencanangkan bahawa perkahwinan beliau akan berlangsung secara mewah dan gilang gemilang di Dewan Merdeka, Pusat Dagangan Dunia Putra, PWTC malam ini 18 Januari 2013.

Pihak Putrade Property Management mengesahkan bahawa tetamu VIP yang akan hadir ialah Rosmah Mansor dan Najib Tun Razak. Contact person untuk penganjuran majlis ini ialah Yong Rahimah Johari dan boleh dihubungi di talian 0108981918.

Manakala pegawai Putrade yang bertanggungjawab ialah Nur Hidayah Safian. Tema warna yang diminta oleh Ummi Hafilda pula ialah Gold and Ivory untuk menyambut Rosmah Mansor dan Najib Tun Razak.

Menurut Nur Hidayah, Ummi membuat tempahan untuk 778 orang tetamu. Selain itu, menurut sumber dalaman, majlis ini ditaja oleh Najib Razak melalui Putrade Property Management dengan memberi diskaun yang luar biasa.

Bayaran yang dikenakan hanya RM 87.00 seorang dan kadar ini adalah terlalu rendah dan bukan kadar pasaran semasa yang dikenakan oleh Putrade. Deposit sebanyak hanya RM10,000 dibayar tetapi tidak diketahui sumbernya.


ReJaM© "Gua salah seorang yang dijemput malam ini, kah kah kah... "

 
Hubungi : Facebook | Twitter
Copyright © 2012. MiLo SuaM - Peringatan! Jangan percaya bulat-bulat info daripada blog ini. Gunakan akal fikiran anda!
Template modified from Wordpress Hack
tracker Powered by Blogger