Home » » Hadirin diperdaya untuk hadiri ceramah Ulama Muda Umno

Hadirin diperdaya untuk hadiri ceramah Ulama Muda Umno.
CUBA anda lihat banner promosi program ceramah yang dianjurkan oleh Umno Selangor di bawah ini baik-baik. Siapakah penceramah yang dijemput? Ustaz Fathul Bari Mat Jahya, satu Selangor tahu dia ini lah orang yang menggelarkan dirinya sebagai Ulama Muda Umno.

Apa yang lucunya, Fathul Bari sendiri tak berani menggunakan nama Umno di dalam banner promosi beliau kerana bimbang tiada orang akan datang dengar ceramah. Maka terpaksalah dia gunakan nama penceramah muda bebas walhal dia lembih Umno dari Umno itu sendiri kah kah kah....
Inilah taktik yang digunakan oleh Umno Selangor untuk menganjurkan ceramah politik. Jika letak nama Umno mereka tahu takkan ada orang datang kerana rakyat Selangor sudah muak dengan ceramah politik merapu mereka.

Lebih malang, meskipun sudah menggunakan taktik menyamar sebagai penceramah bebas, hadirin yang datang tetap juga menghampakan. Dua buah bas hadirin sudah dikerah ke ceramah tersebut namun masih gagal memenuhkan kerusi plastik yang disediakan rujuk link ini ~ Ceramah Fathul BariReJaM© "Tak payahlah nak meyamar orang dah tahu kau tu Umno... "

Peringatan Penting!

Himpunan Kebangkitan Rakyat #KL112

Tarikh: 12 Januari 2013
Tempat: Bandar Kuala Lumpur (Stadium Merdeka)

Sejuta rakyat sertai Bapak segala himpunan, Bapak segala bantahan!
 
Hubungi : Facebook | Twitter
Copyright © 2012. MiLo SuaM - Peringatan! Jangan percaya bulat-bulat info daripada blog ini. Gunakan akal fikiran anda!
Template modified from Wordpress Hack
tracker Powered by Blogger