Home » » Blogger Umno dedah video muslimah PAS diraba bergilir-gilir di #KL112

Blogger Umno dedah video muslimah PAS diraba bergilir-gilir di #KL112.
BLOGGER United Malays No Otak, Umno nampaknya sudah kehabisan idea untuk memburuk-burukkan Himpunan Kebangkitan Rakyat #KL112 yang dianjurkan di ibu negara tempoh hari. Kita faham taktik mereka tidak lain dan tidak bukan, menggunakan isu lucah berulang-ulang kali.

Lihat sebelum ini bagaimana mereka menggunakan gambar yang dicedok dari laman sesawang luar negara mendakwa kononnya ada muslimah dari Parti Islam, PAS yang diraba di himpunan tersebut rujuk sini ~ blogger Umno.

Kemudian mereka menyebarkan pula gambar yang diedit kononnya ada peserta Himpunan Kebangkitan Rakyat #KL112 yang membawa bendera dan menyokong Israel rujuk sini ~ Bendera Israel.

Terbaru, mereka menyebarkan video pula kononnya muslimah dari Parti Islam, PAS telah menyerahkan punggung untuk diraba bergilir-gilir oleh pemuda dari KEADILAN (PKR). Di bawah ini screenshot yang diambil dari salah seorang blogger Umno.Lihat, mereka seakan ada centre of command (pusat arahan) untuk mengulangi isu-isu lucah bagi meraih sokongan politik. Difahamkan "bilik perang" Umno PWTC kini diketuai oleh bekas menteri yang pernah dilaporkan mabuk dan mencabul kehormatan seorang gadis di kelab malam. rujuk sini ~ Jamaluddin Jarjis

Maka tak hairanlah strategi meraih sokongan politik mereka semuanya berbaur lucah kerana pengarah propaganda mereka adalah menteri kaki raba.

Tambah lebih lucu lagi, salah seorang pemimpin India yang mengepalai NGO Nambikkai yang menyokong Barisan Nasional kini dilihat sudah mula mempraktikkan amalan lucah yang selama ini dibawa oleh Umno rujuk sini ~ Kalai Vanar

ReJaM© "Umno dan lucah bagaikan tahi dan kentut... "

 
Hubungi : Facebook | Twitter
Copyright © 2012. MiLo SuaM - Peringatan! Jangan percaya bulat-bulat info daripada blog ini. Gunakan akal fikiran anda!
Template modified from Wordpress Hack
tracker Powered by Blogger