Home » » Datuk Fauzi bekas pengarah Polis Bukit Aman menyesal sertai PAS?

Datuk Fauzi bekas pengarah Polis Bukit Aman menyesal sertai PAS?.
KEBELAKANGAN ini blogger dan facebooker gerombolan songkok tinggi tiga jengkal sibuk menyebarkan cerita kononnya Datuk Fauzi menyesal menyertai Parti Islam, PAS. Malah khabar angin disebarkan di internet kononnya Datuk Fauzi sudah keluar dari Parti Islam, PAS.

Berbekalkan sekeping gambar Datuk Fauzi Shaari yang sedang memegang senjata ketika masih berkhidmat sebagai Ketua Pengarah Bahagian Siasatan, JSJ Polis Bukit Aman, serta ayat yang direka-reka, riuh rendah blog, facebook dan twitter menyebarkan cerita ini.

Cerita yang tersebar kononnya Datuk Fauzi mendakwa beliau menyesal menyertai Parti Islam, PAS kerana dipaksa berbaiah untuk menceraikan isterinya dengan talak tiga sekiranya meninggalkan parti itu. Di bawah ini gambar yang dimaksudkan.Bagaimanapun, akhirnya cerita karut yang disebarkan itu terbongkar apabila akhbar Sinar Harian hari ini menyiarkan kenyataan sebenar Datuk Fauzi, bahawa beliau tidak pernah menyesal menyertai Parti Islam, PAS.
Senang betul nak buat fitnah, ambik gambar orang, letak ayat ikut suka lepas tu sebar cerita. Macam ni punya propaganda kambeng pun boleh beb kah kah kah...


ReJaM© "Nanti gua ajar kambeng jiran gua tulis blog kah kah kah... "

 
Hubungi : Facebook | Twitter
Copyright © 2012. MiLo SuaM - Peringatan! Jangan percaya bulat-bulat info daripada blog ini. Gunakan akal fikiran anda!
Template modified from Wordpress Hack
tracker Powered by Blogger