Home » , » Bukti gambar, Daniyar Nazarbayev sebenarnya di Malaysia?

Bukti gambar, Daniyar Nazarbayev sebenarnya di Malaysia?.
SEJAK dua menjak ini kecoh cerita tentang bakal menantu Perdana Menteri, Najib Razak yang sebelum ini dilaporkan akan didakwa di mahkamah atas tuduhan menipu.

Bakal menantu Perdana Menteri ini juga didakwa menggunakan kelulusan palsu untuk memasuki Universiti Colombia.

Dia didakwa menipu dokumen bagi menunjukkan kononnya bersekolah di sekolah tinggi Kazakhstan sedangkan yang sebenarnya dia bersekolah di Switzeland tetapi gagal menamatkan pelajaran [Daily Mail].

Baru-baru ini pula difahamkan, keluarga Daniyar Nazarbayev telah memberitahu pihak media bahawa bakal menantu perdana menteri itu telah mendaftar di Sandhurst Military College, sebuah Kolej Ketenteraan yang berprestij [TMI ].

Namun nampaknya pembohongan tersebut terkantoi di situ. Beberapa keping gambar yang diambil ketika Daniyar sedang dalam latihan ketenteraan langsung tidak menggambarkan beliau berada di Sandhurst.

Lihat gambar di bawah ini baik-baik, keadaan bangunan persekitaran langsung tidak menampakkan ciri-ciri bangunan British. Mat Saleh tiru reka bentuk bangunan di Malaysia ke?Lihat pula gambar di bawah ini.Lihat persekitaran latihan serta beberapa anggota di belakangnya langsung tidak nampak seperti "Mat Saleh" sebaliknya nampak seperti Mohd Bin Salleh.

Bila orang sudah mula menipu, maka dia akan terus menipu untuk menutup penipuan pertamanya. Ini namanya gali lubang tutup lubang, setiap kali lubang ditutup dia akan meninggalkan satu lubang.


ReJaM© "Sandhurst Military College Cawangan Port Dickson? Kah kah kah... "


Sumber: [Malaysia Today]

 
Hubungi : Facebook | Twitter
Copyright © 2012. MiLo SuaM - Peringatan! Jangan percaya bulat-bulat info daripada blog ini. Gunakan akal fikiran anda!
Template modified from Wordpress Hack
tracker Powered by Blogger